Om oss

Vi delar alla passionen att utveckla individer och företag. Vi hjälper våra kunder att skapa affärsresultat genom att utveckla det emotionella kapitalet hos människorna. Det gör vi genom att skapa samsyn, medvetenhet, förmåga och vilja att handla. Hemligheten bakom våra kunders förflyttning från Great till Amazing sker i det mänskliga mötet.

Amazing Leaders Medarbetare går på rad utomhus och skrattar

Vår historia

Ledarskap och mellanmänskliga relationer har blivit ett självklart begrepp i näringslivet. Nu pratar många om att det är genom människorna vi skapar resultaten. För oss på Amazing Leaders har det varit en självklarhet i över 10 år.

Vi har ett stort nätverk av associerade konsulter inom coaching, förändringsledning, retorik och team- & ledarskapsutveckling

Samarbetspartners

Vi samarbetar med några av världens främsta ledare inom coaching, neuroscience, emotionell intelligens och teamutveckling. Detta gör vi för att lära av de bästa och alltid hålla oss uppdaterade kring det senaste. Vi arbetar med ett holistiskt perspektiv och har inslag av mindfulness, meditation och träning i våra program för att främja ett hållbart ledarskap.

Maria Nemeth

Maria Nemeth

Maria Nemeth Ph. D MCC grundare och chef för Academy for Coaching Excellence. Maria Nemeth, känd som "Mästarcoach för meningsdrivna ledare" hon arbetar med människor över hela världen och är en pålitlig partner till oss.

Martyn Newman

Martyn Newman

Martyn Newman, PhD är en klinisk psykolog specialiserad på emotionell intelligens (EQ) och Mindfulness. Han är författare till den bästsäljande boken Emotional Capitalists och nysläppta The Mindfulness Book. Och medförfattare till Emotional Capital Report™ – globalt riktmärke för att mäta EQ och ledarskapsprestanda.

Luke Bache

Luke Bache

Luke är en internationellt erfaren yogalärare, terapeutisk yogakonsult och mindfulness coach. Specialiserad på skräddarsydda yogaklasser för gruppens eller individens behov. Han har över 20 års erfarenhet inom yoga, meditation och mindfulness.

D-flex

D-flex

David är en pionjär inom personlig träning i Sverige och har under 20 års tid utvecklat träningsprogram för både individer och grupper. I samarbete låter vi våra ledare och team även ta hand om sin fysiska hälsa genom att förmånligt träna individuellt eller i som team hos D-flex.