Bringing emotional intelligence to every leader in the world

Vi bidrar till en värld där emotionellt starka individer gör skillnad och ger förändring som består.

Kontakta ossVåra tjänster

Making visions come alive through empowering leadership

Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och individers emotionella talang. Tillsammans med kund skapar vi en engagerande och effektiv ledarkultur. Vi arbetar med att bygga och inspirera högpresterande team. Vårt sätt att åstadkomma detta är genom väl definierade digiloga processer, en effektiv kombination av det mänskliga mötet och ett digitalt stöd. Då skapas en solid plattform som möjliggör en hållbar tillväxt. Vi älskar att kunna mäta resultaten av våra kunders investeringar. Vi levererar transformerande EQ utveckling.

Läs mer om EQ

Amazing Women Program

Ledarprogram för kvinnor

Ett ledarprogram med egen mentor och coach som syftar till att få fler kvinnor i högre positioner i samhälle och näringsliv.

Amazing Me

Självledarskap för uthållighet och kraft

Coaching online, ett mänskligt möte på digital plattform. Ett kraftfullt coachprogram med fokus på självledarskap vid förändring och utveckling.

Amazing Leader

Individuell coachning

Coaching är ett kraftfullt verktyg för personlig utveckling. Det ger möjlighet att utveckla ditt sätt att tänka och agera på nya sätt.

Amazing Team

Teamutveckling

Vad skulle 20% förbättring av samverkan och produktivitet i era team betyda för er? Fokusera på rätt saker.

Amazing Employees

Självledarskap

Engagerade medarbetare som vill ta ansvar och bidra är nyckeln till framgång. Vill ni öka engagemanget?

Amazing Leadership Program

Ledarskapsprogram

Vill ni få bättre resultat, starkare relationer och ökad hållbarhet hos era ledare, då är EQ baserat ledarprogram rätt val!

Amazing Change

Leda i förändring

Det krävs trygghet och mod för att våga ändra och utvecklas i ny riktning. Vi arbetar med forskningsbaserade modeller och verktyg för förändringsledning.

Amazing Career

Karriärcoachning

Ett exklusivt karriärväxlingsprogram för ledare som erbjuder ett skräddarsytt upplägg med personlig touch och mycket hög kvalitet.

AMAZING MENTOR PROGRAM

Mentorprogram

Att genomföra interna mentorprogram eller delta i PartnerMentorprogram är ett mycket kostnadseffektivt sätt att stötta ledare i sin utveckling.

AMAZING GRUPPUTVECKLING

Konflikthantering och medling

En naturlig del av en grupps utveckling är konfliktfasen. En grupp kan fastna i konfliktfasen och då behövs ledaren eller medling för att komma vidare.