Bringing emotional intelligence to every leader in the world

Vi bidrar till en värld där emotionellt starka individer gör skillnad och ger förändring som består.

Kontakta ossVåra tjänster

Integritetspolicy

Vi respekterar din integritet och följer alla regelverk för att din data ska vara säker.

Personlig integritet är viktigt för oss

För oss på Amazing Leaders är personlig integritet viktigt. Det gäller inte bara våra användares integritet utan också de som besöker vår hemsida. Vi tycker också att det är viktigt att vara transparenta och tydliga med vad det här innebär konkret. Därför har vi tagit fram den här sidan som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och hur vi förvaltar det förtroende du gett oss genom att besöka vår webbplats.

Vår hantering av personuppgifter vilar på GDPR (General Data Protection Regulations) och Datainspektionens föreskrifter. Grunden i det är ditt medgivande. Vi behandlar inte dina personuppgifter utan ditt aktiva godkännande. Samma sak gäller tredje part, vi kommer aldrig lämna ut dina uppgifter till någon annan utan att du informeras och uttryckligen ger ditt godkännande.

Denna sekretesspolicy riktar sig till dig som tar del av innehållet på vår webbplats. Är du användare av vår tjänst hittar du information om vad det innebär här.

Vi tar ansvar för din data och för att hantera personuppgifter på denna marknadsföringshemsida.

Det betyder att vi ska säkerställa att du som besökare:

  • Känner till varför och hur vi samlar in dina personuppgifter
  • Aktivt kan godkänna eller neka till behandling och lagring av dina personuppgifter
  • Kan uppdatera sina uppgifter
  • Har dina personuppgifter i säkert förvar hos oss

Det här är personuppgifter och cookies

Till personuppgifter räknas allt som kan identifiera dig personligen; namn, adress, personnummer, e-mail och så vidare. Vid sidan av personuppgifter finns också cookies. Cookies är små filer som skickas till din dator via webbläsaren (om du inte stängt av cookies) när du besöker en webbplats. Deras funktion är att samla information om hur du som besökare använder en webbplats, ofta för att kunna erbjuda anpassat innehåll. Cookies är lite speciella då Datainspektionen (som basar över Dataskyddslagen i Sverige) inte beslutat om de räknas till personuppgifter eller ej.

Varför sparar vi personuppgifter?

Syftet med att lagra dina personuppgifter är i grunden att vi vill bygga en bra relation till dig. Vi vill kunna bjuda in dig till events, skicka nyhetsbrev, dela med oss av spaningar, etc. Helt enkelt dela med oss av vad som händer i Amazing Leaders värld. Vi sparar även cookies med syftet att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida. Med hjälp av cookies får vi förutsättningar att ge dig en så relevant upplevelse som möjligt och kanske rekommendera innehåll du tidigare inte sett men vi tror kan ge värde till dig. Du kan givetvis använda vår hemsida utan cookies.

Hur och vilka personuppgifter lagrar vi?

Personuppgifter lagras på tre olika sätt: Dels på vår hemsida, hos våra partners och som cookies på din dator. Om du har godkänt cookies så lagras de allt eftersom du surfar runt på vår webbplats. I annat fall lagras personuppgifter när:

  • Du laddar ner en guide eller annan fil via ett formulär på vår site
  • På annat sätt lämnar över personuppgifter till oss digitalt, exempelvis anmälan till utbildning/event/seminarium, via kontaktformulär osv. Vilka personuppgifter vi sparar beror på vilket formulär du fyllt i, men oftast handlar det om ditt namn, mailadress, vilket företag du kommer ifrån och vilken roll du har på företaget.

Kontakta oss

Du får gärna kontakta oss på info@amazingleaders.se om du har några som helst funderingar kring personuppgifter, cookies och integritet. Du kan givetvis kontakta oss i de här situationerna:

Jag vill uppdatera mina uppgifter: Det fixar vi såklart, skicka ett mail till gdpr@amazingleaders.se med information om vilka uppgifter du vill ändra.

Jag vill ta tillbaka mitt medgivande: I varje utskick vi gör finns möjlighet att avanmäla dig genom en länk i utskicket.