Amazing Women Nätverket

Siri Wikander

Siri Wikander, People Growth Expert, krönikör tidningen Chef

Den 21 april fick vi ta del av fantastiska Siri Wikander i Amazing Women Nätverk som föreläste på temat - 5 steg till en lärande organisation.

Några saker vi tog med oss var:

  • Styrkan i att kunna visa sårbarhet - att dela med sig av osäkerhet och okunskap bygger öppenhet och tillit i organisationen.
  • Super collaborators - ca 5% av alla anställda är ansvariga för mellan 1/4 till 1/3 av all samverkan som skapar och bygger värde i organisationen.
  • Peer Learning - hög presenterande organisationer lägger mer tid på att kommunicera på och mellan olika nivåer.

Tack för en inspirerande start på dagen!

Siri Wikander läste Psykologi på Göteborgs Universitet och har sedan dess haft en lång karriär inom HR och ledarskapsutveckling. Först som HR-konsult på Waterfront, därefter som Head of Talent Management på Axfood, sedan som Head of People and Culture på Hemfrid och Director of People Growth för Scandic Hotels. Idag är hon en uppskattad konsult och föreläsare inom digitalt samarbete och lärande i sin roll som People Growth Expert på Beyond Talking, och som Krönikor i tidningen Chef.

Siri blev Årets ledare på Axfood under 2015 och var även med och drev positiva mätbara och prisbelönta resultatsförbättringar på både affär och medarbetarengagemang varje år mellan 2016 och 2020. Siri är dessutom medlem av Bergh School of Communications pedagogiska råd sedan 2019.

Är du intresserad av Amazing Women Programmet?

Vill du lyssna på när Siri blev intervjuad i podden #Chefssnack?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.