Bringing emotional intelligence to every leader in the world

Vi bidrar till en värld där emotionellt starka individer gör skillnad och ger förändring som består.

Kontakta ossVåra tjänster

Inbjudan till digitalt informationsmöte

Anna Byström

Att delta i PartnerMentorprogram är ett mycket kostnadseffektivt sätt att stötta ledare i sin utveckling. I väl genomtänkta, tydliga och strukturerade program blir utväxlingen stor. Både för adepter och mentorer.

Välkommen till vårt informationsmöte den 19/3 kl 11-12 där du får veta mer om hur Amazing Leaders PartnerMentorprogram fungerar. Informationsmötet vänder sig främst till dig som i HR-rollen har fokus på ledarutveckling.

nformationsmötet sker via Teams och leds av Anna Byström, Amazing Leaders, som har närmare 20 års erfarenhet av att genomföra mentorprogram.

I mötet deltar också Kickan Söderberg Falck, HR Chef, SVT och Anna Morén, ansvarig för ledarprogram på Skandia. Kickan och Anna kommer att berätta om sina erfarenheter av att vara partner i programmet.

  • Programmets utformning - innehåll, förhållningssätt och kriterier
  • Framgångsfaktorer - vad har gjort programmet så framgångsrikt
  • Att delta som partner - SVT och Skandia har deltagit sedan 2008
  • Nytt program – möjlighet för nya företag att delta

Anmäl dig här till vårt informationsmöte den 19/3 kl 11-12 om du är nyfiken på att veta mer om hur vi jobbar med PartnerMentorprogram.

 

Anmälan

 

Vill du veta mer om Amazing Mentor Program? Läs mer här!

SKRIV UPP DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.

Namn

E-post

Befattning

Företag

Meddelande