Är de smartaste bäst på att leda?

Få mer kunskap om vilka förmågor som krävs för ett smart och effektivt ledarskap!

Vem som helst kan bli en bra ledare om man är villig att träna på det - och vi blir bra på det som vi tränar på. Men vi kan bara förändra det som vi är medvetna om. Vi har en hjärna men vi är inte vår hjärna!

Så utvecklar du ett framgångsrikt ledarskap

Webinaret är ca 20 minuter långt och du får inspiration, kunskap och tips på hur du kan öka din medvetenhet och bli smartare som ledare. Webinaret leds av Jennifer Hässler Wallenborg från Amazing Leaders Nordic AB tillsammans med Susanne Aadde på Heartpace. Jennifer har lång erfarenhet inom ledarskap och kommunikation och arbetar idag som coach, utbildare och ledarutvecklare där hon stöttar chefer och ledare i att bli mer effektiva och framgångsrika i sitt ledarskap

Vad vill du träna på?

Är du nyfiken på att utforska din ledareffektivitet och höja din Emotionella intelligens (EQ)? Då har vi ett erbjudande för dig, se nedan.

Erbjudande till dig för att fortsätta utveckla ett framgångsrikt ledarskap

  • ECR Självskattning (Instrument som mäter ditt nuvarande EQ samt skattar din effektivitet i samtliga 10 EQ förmågor, se mer information nedan)
  • Coaching strategier & råd om hur du kan träna ditt EQ i din vardag
  • 45 min personligt återkopplingssamtal med Jennifer (Fokus på stöd i hur du kan använda rapporten och ta nästa steg)

Formeln (IQ+TQ) * EQ = Ledareffektivitet baseras på gedigen forskning gjord av Martyn Newman PhD klinisk psykolog specialiserad på Emotionell Intelligens (EQ) och Mindfulness. De 10 EQ förmågorna ligger till grund för Roche Martins ECR tester (Emotional Capital Report) som vi använder som bas i vår ledarutveckling och som går att göra både som självskattning och som 360. Instrumentet ger en värdefull bild av ledarens styrkor och utvecklingsområden idag samt förmedlar strategier och tips för hur du kan träna på dessa förmågor i vardagen.

För att nyttja erbjudandet

Kontakta jennifer.h.wallenborg@amazingleaders.se. Vill du veta mer om våra tjänster inom team- & ledarutveckling maila en intresseförfrågan så kontaktar vi dig!

Pris: 2 950 kr (ex. moms)

Intresseanmälan

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.