We empower people and organizations

Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och stärka individers emotionella talang.

Kontakta ossVåra tjänster

Ensure sustainable and dynamic growth by engaging Amazing Women

 

Inbjudan Webinar 7/10

Favorit i repris

Utveckla rätt förmågor för att motivera, engagera och hantera förändring

Vi vet att ledarskapet har en avgörande roll för team och medarbetares framgång och att jämställda företag skapar mer dynamiska kulturer. Ändå går utvecklingen inte tillräckligt snabbt. Hur säkerställer du och din verksamhet att ni ligger i framkant och arbetar proaktivt?

Amazing Women - din insats gör skillnad

För att möta framtidens utmaningar och möjligheter krävs emotionellt starka, modiga och medvetna ledare. Nu ger vi dig möjligheten att bli en förebild i samhället och öppna upp för jämställd kompetens!

Vi lyfter förebilder och framgångsexempel. Du får även lyssna Christina Skogster Stange, VD Sweco Position som delar med sig av sina erfarenheter och framgångsexempel kring att leda som kvinna, utvecklas i sitt självledarskap och varför hon brinner för att arbeta för en hållbar och jämställd strategi!

Christina Skogster Stange, VD Sweco Position

Christina Skogster Stange, VD Sweco Position

Du får möjlighet

Vi bjuder på senaste forskningen om neuroscience, praktiska verktyg, framgångsexempel och nya perspektiv för att skapa hållbara kulturer. Du får möjlighet att utveckla din och/eller din verksamhets ledarförmågor och få metoder för att stärka och ge ökat utrymme för kvinnor i organisationen.

Webinariet vänder sig till dig som:
  • är kvinna och vill utvecklas i ditt självledarskap, bli tydligare i din kommunikation och växa som ledare
  • arbetar med HR, ledarutveckling, företagskulturer och/eller är beslutsfattare

Anmäl dig här

 

Praktisk information

Webinariet är kostnadsfritt och sker på zoom. Du får ett bekräftelsemail med en länk efter din anmälan. Webinaret leds av Pia Santesson & Jennifer Wallenborg ledarutvecklare och ansvariga för Amazing Women Program.

Tid: 14.00 - 14.55

Var i god tid!

Varmt välkommen!

SKRIV UPP DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande