We empower people and organizations

Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och stärka individers emotionella talang.

Kontakta ossVåra tjänster

Stärk ditt självledarskap med hjälp av våra guidade meditationsövningar

Vi på Amazing Leaders värnar dig och din hållbarhet!
Att meditera är ett bra sätt att stressa av och få möjlighet att känna lugn och ro. När vi stressat av, släppt jobbiga tankar och känner oss lugna – har vi mycket lättare att återigen kunna hantera vardagen och bli lite klarare i tanken och få ökat fokus. Här erbjuder vi ett antal meditationer som är enkla att ta till sig.

 

Ursula Nyquist är utbildad Mindfulness instruktör och har lett kurser sen 2006. Mindfulness är en ledstjärna för henne själv i livets alla skeenden. Hon arbetar även med personlig- och ledarskapsutveckling där skapandet av medveten närvaro är ett av fundamenten.

Om meditationerna
Nedan ser ni de olika meditationerna som har lite olika syften. De tre första meditationerna ger avslappning och återhämtning under dagen. Uppmärksamhetssmeditation är bra att göra inför en uppgift där du behöver mycket energi och fokus. Kroppsscanning är bra att göra liggande för att finna lugn och ro inför att du ska sova.

Introduktion 7 min

Mindfulness i vardagen 6 min

Räkna dina andetag 10 min

Stilla meditation 10 min

Uppmärksamhetsmeditation 15 min

Kroppsscanning en avslappningsövning 17 min

 

Belöning: Ökad koncentrationsförmåga, ökad närvaro, klarare upplevelser. Du ser och hör mer. Själv kanske du inte tycker att du gör framsteg, men enligt forskningen ger bara några veckors träning resultat i en mer positiv inställning till livet, mindre ångest och mindre negativa känslor.

SKRIV UPP DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.

Namn

E-post

Befattning

Företag

Meddelande