We empower people and organizations

Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och stärka individers emotionella talang.

Kontakta ossVåra tjänster

Amazing träning med Dflex i Humlegården!

Exklusivt kundevent

Vi på Amazing Leaders värnar om våra kunder och samarbetspartners! I dessa tider tror vi att frisk luft, fysisk rörelse och gemenskap är precis vad vi behöver och därför bjöd vi in till ett exklusivt lunchträningspass i Humlegården tillsammans med den uppskattade träningsprofilen och vår samarbetspartner Dflex.

 

Fartfylld och energigivande utomhusträning

Det var en positiv och glad stämning på plats – stort tack till alla som bidrog till det lustfyllda och peppiga eventet! Vi höll avstånd mellan varandra i parken och vinkade, hejade och umgicks istället på distans :) Efter passet bjöds det på uppfriskande smoothies från Hart 54 i vårsolen.

David "D-flex" Seisay är en pionjär inom personlig träning i Sverige och har under 20 års tid utvecklat träningsprogram för både individer och grupper. I samarbete låter vi våra ledare och team även ta hand om sin fysiska hälsa genom att förmånligt träna individuellt eller i som team hos D-flex. Läs mer om vårt samarbete här!

Fram till 12 juni får alla våra kunder testa på ett gratis och valfritt träningspass med Dflex. Maila info@hart54.se och uppge koden ”Amazing training”

Favorit i repris fredag den 29 maj

Då träningen var så uppskattad kommer vi köra en favorit i repris fredag den 29 kl 12.00-12.45!

Max 25 deltagare så först till kvarn.

Anmäl dig här

 

Bästa hälsningar,
Amazing Leaders