Frukostseminarium på Epicenter

Ensure sustainable and dynamic growth by engaged amazing woman

Lyckad morgon på Epicenter

Intresset för vårt frukostseminarium 3/9 på temat “Ensure sustainable and dynamic growth by engaging Amazing Women” väckte stort engagemang! För att kunna möta det stora intresset bytte vi lokal till Epicenter och kunde på vis välkomna 120 st anmälda deltagare.

Dragningen bestod av bikupor, inspiration, nya perspektiv där tre huvudområdena och actions för att leda utvecklingen var:

  • Sätt tydliga målbilder och våga tro på och driva dig mot dem. Det du fokuserar på växer!
  • Öka medvetenheten och gör aktiva val med ett hållbart självledarskap
  • Stärk fler kvinnor som förebilder och bli en förebild som bygger andra

Föreläsningen avslutades med nätverkande och innan dess bjöds det på diskussioner och frågestund med en panel. Stort tack till våra fantastiska panelrepresentanter som vi bjudit in som förebilder, kvinnor och ledare.

PANEL (tidigare deltagare Amazing Women Program)

Lydia Endre, Head of OSS, Tele 2
Ann Kajsten, Head of Risk, SEB
Anitza Zester, Director Tax & Legal, Deloitte
Ulrika Andersson, People Partner, Telia AB

Efter seminariet fick deltagare med sig en bok om digitaliseringen och självledarskap, skriven av författaren, digitala experten och föreläsaren Judith Wolst. Läs mer om boken här.

Vi är glada och stolta över det engagemang som frågan väcker och för alla deltagare som valde att spendera morgonen med oss.

Läs mer om vårt ledarprogram Amazing Woman.

Frukostseminarie på Epicenter

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.