How leaders can create trust that lasts

Exklusiv frukostföreläsning för dig den 7 februari

Missade du ett av Almedalens mest uppskattade seminarium? Nu ger Amazing Leaders dig en unik möjlighet att lyssna till Dr. Maria Nemeth från USA som kommer att ge dig inspiration och verktyg för att bygga förtroende i din organisation. OBS! Begränsat antal platser.

Maria Nemeth

Verktyg som skapar förtroende

Det kan vara lätt att skapa förtroende när det går bra. Men hur kan ledare skapa och upprätthålla det i tider med komplexitet och ständig förändring? Särskilt när människor och team upplever osäkerhet om bland annat deras roller och förväntningar? I dessa situationer finns ett väldefinierat sätt att skapa en förtroendefull miljö som håller över tid. Vissa framgångsrika ledare vet intuitivt hur de kan skapa förtroende för dem de leder. För resten av oss, finns ett enkelt och kraftfullt verktyg som garanterat skapar förtroende, när du använder det.

TEDx talare i exklusivt samarbete med Amazing Leaders

Maria är Dr i Psykologi, mastercoach, en anlitad föreläsare världen över, TEDx-talare och författare till två böcker. Titta på hennes TEDx-föreläsning här. Hon kommer guida dig igenom ett paradigm som visar hur det du fokuserar din uppmärksamhet på, skapar ditt beteende och ditt sätt att kommunicera. Hon gör det genom att ge dig ett enkelt och kraftfullt verktyg. Detta verktyg har validerats av tusentals människor de senaste 35 åren.

Praktisk information:

När: Tisdagen den 7 februari

Tid: Frukost serveras från kl 07.30. Föreläsning 08.00 - 09.30.

Plats: Grevgatan 34, 5 tr

Välkommen!

Anmäl intresse

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.