Chade-Meng Tan – sök inom dig själv

Hur lugnar du ditt sinne i jakten på ny tillfredsställelse och återställer det till ett naturligt tillstånd av lycka, fördjupad självmedvetenheten på ett sätt som främjar självförtroende, empati och medkänsla

Vid utformningen av “Search Inside Yourself”, en populär kurs hos Google, har den tidiga Google-ingenjören och personliga tillväxtpionjären Chade-Meng Tan destillerat emotionell intelligens till en uppsättning av praktiska och beprövade verktyg och färdigheter som alla kan lära sig och utveckla. Skapat i samarbete med en Zen-mästare och Stanford Universitets-forskareen och Daniel Goleman (han som bokstavligen skrev boken om känslomässig intelligens) är detta program grundat på vetenskap och uttryckt på ett sätt som till och med en skeptisk, kompulsivt pragmatisk , ingenjörsorienterad hjärna, som Mengs, kan bearbeta.

“Search Inside Yourself” avslöjar du hur du lugnar ditt sinne efter ny tillfredsställelse och återställer det till ett naturligt tillstånd av lycka, fördjupad självmedvetenhet på ett sätt som skapar självförtroende, empati och medkänsla till ett enastående ledarskap och som leder till produktiva samarbeten baserat på förtroende och transparent kommunikation. Med andra ord visar “Search Inside Yourself” dig hur man ökar på den inre glädjen samtidigt som man lyckas med sitt dagliga arbete. Meng skriver: “Vissa människor köper böcker som lär dem att “tycka om”, andra köper böcker som lär dem att bli framgångsrika. Den här boken lär dig båda delarna.”

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.