Välkommen Patrik!

Patrik

Hos Amazing Leaders får Patrik möjlighet att arbeta med Ledarskapsprogram och coachning som tar sitt avstamp i emotionell intelligens. Vi välkomnar varmt Patrik till Amazing Leaders och ser fram emot att utvecklas med honom. Patrik har insikt om våra fyra sätt att lyssna på och det praktiserar han varje dag. Han är väldigt nyfiken och delar generöst med sig av det senaste han lärt. En inspirerande ny kollega här på Amazing Leaders. :)

"Jag kombinerar ett framåtblickande och praktiskt förhållningssätt med starkt engagemang, varm närvaro och lyhördhet. Till mitt arbete tillför jag god affärsmässig förståelse tillsammans med ledarerfarenhet och kvalificerad erfarenhet inom psykologi."

Tidigare erfarenheter omfattar bland annat strategichef och medlem av koncernledningen i en stor svensk börsnoterad koncern med aktivt arbete i börsstyrelsen, medlem av nordisk ledningsgrupp, mångårig strategikonsult samt PR-konsult. Han har även åtta års erfarenhet av kliniskt arbete som psykodynamisk terapeut och är internationellt certifierad executive coach.