Är ni intresserade av ett modernt ledarprogram med fokus på inkludering?

Den 29 november träffades vi på en rundabordsfrukost och pratade om inkludering och mångfald i ledarskapet.

 Det var en väldigt spännande morgon, med mycket klokskap, stor erfarenhet och idéer inför framtiden. Som ni vet driver vi sedan 10 år Amazing Women Program med stor framgång och vill nu utöka vårt erbjudande! Vi vill rikta oss till både kvinnor och män med fokus på just inkludering och mångfald, alltså starta ytterligare ett program. Programmet kopplar an till självledarskapet och har en systemisk uppbyggnad – leda mig själv, leda andra, leda verksamhet.

 

Restaurang bild med kvinnor

Vi har valt att kalla programmet Amazing Inclusion Program och planerar att göra en pilotgrupp med start hösten 2023. Upplägget bygger på konsortieidéen, dvs representation från 4-6 organisationer. Syftet är att skapa och bygga nätverk över företagsgränserna samt att utbyta erfarenheter. Gruppen kommer bestå av 12 personer, hälften män och hälften kvinnor.  

Vi hoppas att du är nyfiken och vill höra mer om detta. Vår önskan är att ditt bolag blir en av de organisationer som väljer att belysa frågan ytterligare genom att vara med och ”pilota” detta program. Vi kommer presentera programupplägget på en digital frukost!

Är du intresserad?

Hör av dig till info@amazingleaders.se

Varma hälsningar!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.