Nytt partner­mentor­program 2021/2022

Webinar

Vi startar ett nytt partnermentorprogram 2021/2022 - vill ni vara med?

Behovet av att stanna upp en stund och få tid för reflektion har aldrig varit större än nu. Att tillsammans med en erfaren person få chansen att tänka och reflektera - över sig själv, sitt ledarskap, sina mål och drömmar - är ovärdeligt. Att göra det möjligt genom ett mentorprogram är en succé både för utvecklingen och plånboken.

Vår konsult Anna Byström har närmare 20 års erfarenhet av att utveckla och genomföra mentorprogram, både Interna Mentorprogram och PartnerMentorprogram där företag byter adepter och mentorer med varandra.

I början av 2022 startar ett nytt PartnerMentorprogram där vi erbjuder 6 företag att delta. Planeringen för starten sker under hösten 2021.

Vi öppnar nu upp ett nytt PartnerMentorprogram.

Är du intresserad? Kontakta Anna Byström direkt.

Eller läs mer om PartnerMentorprogrammet här nedan.

PartnerMentorprogram

Titta på webinariet

Titta på webbinaret nedan där Anna bl.a. berättar om framgångsfaktorer för mentorskap.

Under detta webinar kommer vi att diskutera, varför mentorskap har blivit särskilt aktuellt just nu. Vilka resultat kan vi förvänta oss? Hur skiljer sig ett samtal med en mentor från andra typer av samtal som t ex med en coach eller terapeut. Kan verkligen vem som helst vara mentor?

PartnerMentorprogrammet är uppskattat och det är roligt att vi har möjligheten att erbjuda det till våra nyckelpersoner. Jag har varit medlem i programmets styrgrupp sedan starten och kan konstatera att samarbetet med Amazing Leaders handledare har varit avgörande för framgången. Hon har en stor erfarenhet av att driva mentorprogram, är professionell och enkel att samarbeta med. Hon lägger fokus på det som är viktigt, är proaktiv och håller ”ordning & reda”. Som medlem i styrgruppen är det skönt att kunna luta sig tillbaka i trygg förvissning om att allt fungera.

Kickan Söderberg Falck, HR chef, SVT

Välkommen att ladda ner kort sammanfattning och annat material från detta webinar.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.