Inbjudan till Amazing Women Programs webinar Inkludering för framgång

Webinar med Pia och Jennifer

Amazing Women nätverket bjuder in till ett webinar där du får veta mer om programmet och nätverket, träffa Anna Wadmark Asp, HR chef på Deloitte som berättar om deras strategi och framgångsexempel för att skapa en mer jämställd kultur.

Välkommen till webinaret den 12/3 kl 9-10 på Zoom. Webinaret vänder sig främst till dig som i HR-rollen har fokus på ledarutveckling eller är kvinna och vill utvecklas i ditt självledarskap, bli tydligare i din kommunikation och växa som ledare.

Webinariet hålls på Zoom och leds av Pia Santesson och Jennifer Hässler Wallenborg, Amazing Leaders, som genomför Amazing Women Program och som leder nätverket om 200 kvinnliga ledare från olika branscher.

På Webinaret får du:

  • Förändringsmodell för ökad medvetenhet och kraft
  • Senaste forskningen om neuroscince – vad hindrar oss att nå våra mål och hur kan vi skapa möjligheter framgent?
  • Framgångsexempel för att skapa hållbara och dynamiska kulturer
  • Inspiration, lärande och nya perspektiv
  • Veta mer om Amazing Women Program och nätverk.

Anmäl dig här till vårt webinar den 12/3 kl 9-10.

Vill du veta mer om Amazing Women Program? Läs mer här!

Anna Wadmark

Vi lyfter förebilder och framgångsexempel!

Du får även lyssna till Anna Wadmark Asp, HR chef på Deloitte som berättar om deras strategi, erfarenheter och framgångsexempel för att skapa en mer jämställd kultur.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.