Inbjudan till digitalt informationsmöte

Mentorprogram

Att delta i PartnerMentorprogram är ett mycket kostnadseffektivt sätt att stötta ledare i sin utveckling. I väl genomtänkta, tydliga och strukturerade program blir utväxlingen stor. Både för adepter och mentorer.

Välkommen till vårt informationsmöte den 19/3 kl 11-12 där du får veta mer om hur Amazing Leaders PartnerMentorprogram fungerar. Informationsmötet vänder sig främst till dig som i HR-rollen har fokus på ledarutveckling.

nformationsmötet sker via Teams och leds av Anna Byström, Amazing Leaders, som har närmare 20 års erfarenhet av att genomföra mentorprogram.

I mötet deltar också Kickan Söderberg Falck, HR Chef, SVT och Anna Morén, ansvarig för ledarprogram på Skandia. Kickan och Anna kommer att berätta om sina erfarenheter av att vara partner i programmet.

  • Programmets utformning - innehåll, förhållningssätt och kriterier
  • Framgångsfaktorer - vad har gjort programmet så framgångsrikt
  • Att delta som partner - SVT och Skandia har deltagit sedan 2008
  • Nytt program – möjlighet för nya företag att delta

Anmäl dig här till vårt informationsmöte den 19/3 kl 11-12 om du är nyfiken på att veta mer om hur vi jobbar med PartnerMentorprogram.

Vill du veta mer om Amazing Mentor Program? Läs mer här!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.