Fantastisk start på året

Stort tack till alla Amazing Women som kom och bidrog till den härliga känslan och höga energin som infann sig på frukostseminariet den 21/1!

Intresset för att sätta sin intention för året var stort och seminariet blev snabbt fullbokat. Över 30 ledare kom för att inspireras, nätverka och fylla på med verktyg för att känna sig framgångsrika varje dag. Vi ser fram mot att träffa er – och ni andra som inte kunde komma - snart igen!

Vi ville ge dig som en Amazing Woman utrymme att reflektera, blicka framåt och fylla på med nya perspektiv så att du kan leda dig själv och andra på bästa sätt genom 2020. Detta gjorde vi genom att bjuda på frukost, repetera kraftfulla verktyg från programmet och inspirera dig att prioritera din tid.

Vårt recept på framgång

Vi delade med oss av vårt recept som gör att du kan vara framgångsrik varje dag! Som med alla lyckade recept krävs förberedelser och vi ville uppmuntra dig till att vara nyfiken på och avsätta tid för din framgång.

Planera ditt självledarskap 2020

Tillsammans med andra Amazing Women reflekterade och planerade vi vårat självledarskap för 2020. Vad vill du utveckla, bli bättre på eller ha mer av? Genom att tydliggöra din intention skapar du bättre förutsättningar för dig själv att fokusera och lättare uppnå det som känns viktigt. Med våra fantastiska verktyg skapar du dig ett hållbart och balanserat ledarskap i en komplex och föränderlig tid.

Läs mer om Amazing Women Program och se aktuella datum här

frukostseminarie

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.