Amazing träning med Dflex i Humlegården!

Exklusivt kundevent

Vi på Amazing Leaders värnar om våra kunder och samarbetspartners! I dessa tider tror vi att frisk luft, fysisk rörelse och gemenskap är precis vad vi behöver och därför bjöd vi in till ett exklusivt lunchträningspass i Humlegården tillsammans med den uppskattade träningsprofilen och vår samarbetspartner Dflex.

Fartfylld och energigivande utomhusträning

Det var en positiv och glad stämning på plats – stort tack till alla som bidrog till det lustfyllda och peppiga eventet! Vi höll avstånd mellan varandra i parken och vinkade, hejade och umgicks istället på distans :) Efter passet bjöds det på uppfriskande smoothies från Hart 54 i vårsolen.

David "D-flex" Seisay är en pionjär inom personlig träning i Sverige och har under 20 års tid utvecklat träningsprogram för både individer och grupper. I samarbete låter vi våra ledare och team även ta hand om sin fysiska hälsa genom att förmånligt träna individuellt eller i som team hos D-flex. Läs mer om vårt samarbete här!

Fram till 12 juni får alla våra kunder testa på ett gratis och valfritt träningspass med Dflex. Mailainfo@hart54.se och uppge koden ”Amazing training”

Favorit i repris fredag den 29 maj

Då träningen var så uppskattad kommer vi köra en favorit i repris fredag den 29 kl 12.00-12.45!

Max 25 deltagare så först till kvarn.

Bästa hälsningar,
Amazing Leaders

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du är intresserad av ledarskap, vill få erbjudanden och inbjudningar till våra event samt se vad som händer på Amazing Leaders.