Det är vad det är.
Även om det inte blir vad vi tänkt oss

Påsken kanske inte kommer att genomföras så som du planerat. En inställd fjällsemester eller virtuell påsklunch med morföräldrarna var antagligen inte det du såg framför dig vid årets början. Alldeles för mycket är på vänt, osäkerhet som ringlar fram och beslut hänger fortfarande i luften, utan ägandeskap. Ingen vet.

Vår förmåga att tänka om - och göra det bra

Som kontrast till detta kan det kännas extra skönt med det som faktiskt fortfarande är! Vi kan ännu fira Jesus uppståndelse, laga god mat, äta godis i mängder, måla ägg och göra skattgömmor med barnen. Vi har fortfarande friheten att fira påsk – om än på ett annat sätt. För när ovissheten tar plats i våra rum får det som är viktigt i livet ännu större ljus. Nämligen kärleken till varandra, vår tro på oss själva, vårt hopp om framtiden, våra traditioner - och inte minst vår förmåga att tänka om. För att anpassa oss är en medfödd förmåga vi människor har.

Med det sagt vill vi önska dig en alldeles fantastisk påsk. Det kanske inte blir som du tänkt dig – men det kan fortfarande bli riktigt bra! De viktigaste resurserna för att skapa det har du inom dig.

Amazing Leaders anpassar sig till det som är

PS. Vi på Amazing Leaders står för och tror på ett tryggt, modigt och starkt emotionellt ledarskap. Vi vet hur viktigt det är för att skapa trygghet och utveckling omkring oss. Som många andra har vår business behövt styras om och självklart anpassar vi oss. Vi finns fortfarande här för er som support och levererar transformerande ledarutveckling virtuellt.

GLAD PÅSK!