Röster

Vi har förmånen att arbeta med många starka dynamiska individer och företag i olika branscher.

Möt några Amazing Leaders!

Erik Sjögren

Director Omni Channel Activation at adidas Group

“If your emotional abilities aren’t in hand, if you don’t have self-awareness,

if you are not able to manage your distressing emotions, if you can’t have

empathy and have effective relationships, then no matter how smart you are,

you are not going to get very far.”

I was pleased to experience my team´s growing confidence and trust in me as their leader. Thanks to Amazing Leaders, I have improved engagement, communication and trust in my teams. They have been an invaluable and crucial part of the journey
Henriette Wendt
Head of Denmark, Lithuania and Estonia at Telia Company

“Ökad självinsikt och konkreta verktyg att leda ett team, har skapat trygghet i ledarrollen och gett bättre balans med mindre upplevd stress”
Emanuel Widén
Head of Business Unit SME at Tele2

“Amazing Leaders coachprogram har varit fantastiskt bra och ökat min medvetenhet om mig själv och hur jag är som person och ledare. Med dessa insikter har jag fått en mycket bättre förståelse hur jag kan förstärka mitt ledarskap ytterligare”
Högre chef, FMCG

”Först och främst har vi ändrat approach till ledarskapet. Vi har lärt känna varandra och vågar vara transparanta. Amazing Leaders program har fått extremt upptagna människor att stanna upp och fokusera på nuet. Den trust du skapade gjorde detta möjligt. Vi jobbade inte alls över gränserna när vi började

Sedan hjälpen med att formulera och fokusera hur vi vill driva vår verksamhet hjälpte till att sätta riktningen var också viktig  Den formulering vi gjorde känns väldigt nära det vi är och det gör att det blir en naturlig del av  vår vardag

Att styra in oss på hur man bygger high performans teams var också väldigt nyttig. Jag fick en hel del aha upplevelser då. Genom att fokusera på vår miljö men på rätt sätt så får vi teamet att prestera bättre.”
Johan Andersson
Vice President, Business Development
Corporate Developement

”Under programmet har jag funnit insikter hos mig själv som jag numera kan använda för att utveckla mig
själv och därigenom andra. Jag har fått förståelse för hur mina emotionella egenskaper hänger samman
med mitt ledarskap och jag har fått effektiva verktyg för att arbeta med dessa. Jag kan varmt
rekommendera programmet till andra!”
Malin Flinth, Årets Talang på Body Shop

“Ett executive coaching program är en av de bästa investeringar som jag har gjort för mig någonsin. Jag behövde någon som hjälpte mig att att ställa frågor som, Vad gör att jag går till jobbet? Vilka är mina styrkor och drivkrafter ? Vad som är viktigt för mig? Under dessa månader hade jag förmånen att fokusera på mig själv och även ta emot verktyg för att kunna tänka utanför min komfortzon. Idag när jag ser tillbaka på denna period, vetj ag att utan detta program skulle jag inte vara i den befattning som jag har idag. Jag rekommenderar Amazing Leaders för alla som behöver stöd i att utveckla sig själva”
Malin Frenning Landstingsdiriktör Sthlm Län

Jag har fått hjälp /support med att hitta ”hela mitt jag” igen och med det menar jag att lyfta fram mina styrkor samt utveckla de områden som jag behöver jobba med. Jag har också fått hjälp att sätta struktur på vad jag vill och vad jag behöver för att bli en komplett person både i min roll som ledare, egen individ samt mamma.
Om du skulle ändra på något i vårt coachprogram, vad skulle det vara?
Det enda som jag i denna process skulle göra annorlunda är att jag skulle börjat coach programmet tidigare i min karriär- jag tror att det hade hjälpt mig som person och därmed även mig i min roll som ledare.. Jag tror att många ledare idag behöver hjälp att ibland se sig själv med andra ögon samt ha möjlighet att med ngn utanför företaget fortsätta utveckla ” EQ”.
Member of executive team in the Telco industry

Hör av dig till oss

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans, skicka oss en förfrågan så återkommer vi till dig så fort vi kan!