Anders Troedsson

Områden jag gärna jobbar med

Jag jobbar helst med team. Att få team att ”lyfta sig själva i håret”, uppleva kraften i att kunna få nytta av varandras färdigheter och leverera ett resultat långt utöver vad de trodde var möjligt är en underbar känsla. Vi lyckas varje gång.

Jag har erfarenhet från såväl stor som liten organisation, svensk och amerikansk företagskultur. Det som är intressant är det gemensamma, att skapa resultat. Oavsett om det är i individuell coaching eller i team, resultat är anledningen.

Vilket är mitt favoritcitat

In Every Adversity lies the Seed for an Equal or Better Opportunity!

Vilka är mina styrkor

Nyfiken, orädd, rättvis, har lätt att förstå även komplexa processer och samband och har en förmåga att alltid hitta det positiva i det som händer.

Något jag är stolt över

Jag är stolt över att ha fått tackbrev från en individ som jag sa upp.

Ett misstag som jag lärt mig av

Jag har två gånger startat företag med flera personer, utan att vi var riktigt klara över vad vi ville. Det gör jag inte igen. Det är dömt att misslyckas.  Men om man vet varför, har lagt tid på att lära känna personerna och gjort en tydlig och klar Play Book som förklarar strategi, mål och ansvar, då kommer man att lyckas.

Vilket är ditt favorit uttryck

Kanske inte ett favorituttryck, men en devis som gör livet betydligt enklare: Säg bara det du kan säga när den du talar om kan höra det.